2017 var året ...

som alle følte seg krenket for alt.

Ta for eksempel spillet "Politisk ukorrekt", det er jo helt konge! Men det var ei dame som mente at noen av kortene var for "grove" og egnet seg ikke som familie spill. Nå skal det sies at på esken til spillet står det aldersgrense 18år, så nei, det passer ikke for barn fra 5-12 år. På noen av kortene står det jo; "Pappas sure ballesvette", "Pedofile barnehageonkler", "Å sykle naken gjennom barnehagen med Nugatti på tissen", og "Fortrengte minner fra onkels kjeller". Men helt ærlig, selvom det står pedofilske ting på kortene så betyr jo ikke det at man skal gjøre det. Folk syntes det var så ille at de fikk det fjerna fra 2 av 3 butikker. Liker man det ikke er det ikke verre enn å bare la være å spille det eller fjerne de kortene som man mener selv ikke passer inn. Ikke ødlegg morroa for andre.

"- Ut ifra det jeg har fått se av innholdet er ikke dette noe vi ønsker å selge. Selve spillet har fått god omtale i media, men enkelte av kortene har et innhold vi ikke ønsker å formidle, sier Karin Mundal hos Tanum."

 

Min mening er at spillet er kjempe morsomt og man får noen svar som virkelig ikke gir mening og er helt politisk ukorrekt. Har spilt det ett par ganger og ler meg skakk ihjel hver gang. Jeg syntes ikke folk skal ta seg nær av alt som skjer. Det er bare ett spill.

#politiskukorrekt #krenket #politikk #kritikk

Én kommentar

Elsker politisk ukorrekt!!!!

Anonym: jeg å :)

Skriv en ny kommentar