"Være best på alt"

Jeg trengte litt insprasjon til hva jeg kunne skrive om så jeg googlet "tips til hva man skrive om på en blogg" veldig kreativt ikke sant?

Har lest igjennom ett par "tips" og det eneste som så og si kommer opp er "dine sminketips" "dine favoritt produkter" "nye innkjøp" og "treningstips", hvilken syk verden er det vi lever i? Alle skal være like, alle skal ha slanke kropper, perfekt hud og langt hår. Man skal være på treningssenteret flere timer i uka og man skal alltid se best ut. Mange tenker "å nei, en kvise på kinnet, da kan jeg ikke legge ut dette bildet."Ingen bryr seg om en kvise.  Hva er galt med å ha litt fett på kroppen, bruke samme klær som man har brukt i 2 år eller ha kort/halv langt hår? Hvorfor må alle være like? Jeg føler det er veldig sjeldent at man ser noen som faktisk skiller seg ut, enten med rosa hår eller oransje bukser. 

Som jeg nevte i det tidligere innlegget har jeg vært igjennom mye godt og vondt. Jeg har veldig mange fine minner og gode opplevser med både venner og familie som jeg blir veldig glad av å tenke på, men det tar ikke bort de vonde minnene og opplevelsene jeg opplevde da jeg var yngre og noen i nå tiden. Alt startet på barneskolen, jeg har aldri vært en av de så kalte "populære", aldri vært den først til å komme med på fotball laget i gymmen. Ble mobbet helt fra 2. klasse til 10. klasse fordi jeg var "anderledes". Hadde ikke samme klær som alle andre, hadde ikke uggs, eller den nyeste telefonen. Aldri hatt en super slank kropp eller langt hår. Alltid vært den siste som ble valgt til ting. Har ikke mange venner, men de vennene jeg har, de har alltid vært der for meg og stiller alltid opp, de er ikke vennene mine, men en liten familie for meg. Det kommer ikke ann på antall venner, men hvem som står deg nærmest. Men alt det vonde er forbi. Ikke at jeg har ett helt fantastisk liv med stort hus og rik mann. Jeg har en familie og venner som er glad i meg for den jeg er, en samboer som er helt herlig på alle måter og en jobb jeg digger. Alt det vonde går bort når jeg tenker på alt det fine jeg har i livet mitt og alt jeg har gjort og skal gjøre. 

Jeg syntes ikke vi skal være så opphengt med å være best på alt, være den slankeste eller den peneste. Det er ikke det at jeg sier at vi bare skal ligge hengt slengt på sofaen, se serier hele dagen og stappe munnen og magen full av sukker. Det er viktig å ta vare på seg selv. Men det er sykt kjedelig når alle er like og alle gjør det samme. Bare ta en titt rundt på bloggene, nesten alle skriver om mote, sminke eller barna sine. Se på folk når du er på bussen, senteret eller butikken, alle har på seg det samme. Vi må tørre å skille oss litt mere ut enn det vi faktisk gjør. 

4 kommentarer

Amen! 👏🏻

Helena Westergren: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar