"Egentlig en sjenert person"

Noen ganger tenker jeg "Hva er det jeg har gjort? Hva er det jeg begir meg ut på? Hvorfor gjør jeg dette?" Akkurat det tenker jeg nå om å ha startet en blogg. Det er hvertfall typ 5-10 år siden jeg hadde blogg sist, da gikk det for det meste ut på "Dette har jeg gjort idag" og startet alltid med "Heija bloggen! ;*" og avsluttet med "hade bloggen suss og nuss fra meg:*". Merker at vi har gått inn i en ny tid, mammablogger, pappablogger og matblogger. Jeg har ikke selv en katogori på meg selv enda, mest fordi jeg egentlig ikke helt hva jeg skal skrive om på denne bloggen, vil jeg at den skal være anonym eller vil jeg at hele verden skal vite hvem jeg som sitter foran pc skjermen er? Først og fremst vil jeg bare se ann hvordan dette går, tar det litt som det kommer For de som kjenner meg, har jeg lagt inn ett par hint. Kommer jeg til å legge ut ett innlegg hver dag eller 1 gang i uken? Skal jeg legge ut bilder? Jeg vet ikke. Jeg trenger litt tid. 

Jeg har vært igjennom mye rart, både godt og vondt. Smerter og gleder. Livet går videre, livet stopper ikke opp selvom man ikke får det til med en gang, man lærer seg som regel å leve med det. Mye som skjer og mye man går glipp av. Hva går egentlig livet ut på? Slutter man å leve når man blir gammel eller er det da livet faktisk starter? Hvem vet. Jeg har ihvertfall bestemt meg for at på denne bloggen skal jeg dele mine meninger og si det jeg mener. Er egentlig en sjernert person så tenker dettte er en god mulighet til å få frem det jeg faktisk mener. 

Dette er mitt første blogginnlegg og jeg har helt ærlig ingen anelse for hva jeg driver med, men jeg skal gjøre mitt beste. 

4 kommentarer

Det er spennende og gøy å blogge ! Lykke til, og kos deg med dette :)

Guro: Tusen takk! Skal prøve så godt jeg kan :)

Bare legg ut det du har på hjertet, syntes det er litt kult at du vil være anonym 💪🏻

Camilla: takk ??

Skriv en ny kommentar